På svenska In English
 

Obs! Julbeställningar

Vill du ha något speciellt gjort just till dig eller din vän med leverans innan jul, så är senaste beställningsdag fre 17 nov!
Varor som finns i lager kan beställas fram till 17 december för säker (inrikes) leverans innan jul

Företaget


Kajsa H, Konst & Keramik  startade 1999 i Sjöbo, i Kivik sedan 2014
Vi har bedrivit E-handel sedan 2012
Företaget är registrerat för F-skatt med org. nr 710705-4848Om min keramik:

Var vänlig att notera: Min keramik är handgjord, detta innebär att varje föremål är unikt och det finns små skillnader i glasyrens färg, och i formen. Storleken som är angiven kan också variera en aning (5 mm marginal på större föremål). Föremålet jag skickar är inte alltid exakt det som fotograferats. Jag reserverar mig också för att färgåtergivningen i olika datorskärmar kan variera.

Allt servisgods går att diska i maskin och använda i mikrovågsugn.

Finns inte det du söker i butiken? Jag kan oftast ordna andra färger, storlekar och har fler modeller än de som visar här. Fråga gärna! Även kan det som är slut i webbshopens lager finnas tillgängligt i den fysiska butiken och skickas  på förfrågan.

 

Emballering och frakt:

Alla föremål packas med stor noggrannhet och jag använder i möjligaste mån återvunnet packmaterial.

För alla er som undrar om man verkligen vågar skicka keramik med posten, så är min erfarenhet att av alla saker jag skickat är det är ytterst sällan som något gått sönder på vägen till kunden. Skulle det mot förmodan hända, så ersätter jag varan mot bilder av skadan som skickas direkt efter mottagandet.

Varorna skickas inom 3 arbetsdagar (oftast snabbare) efter mottagen order. Skulle något vara slut eller ta längre tid än så så hör vi av oss. Utländska kunder ansvarar för eventuella tillkommande skatter eller tullavgifter.

Glöm inte att du kan utnyttja min "keramikogram" tjänst och skicka presenten direkt till mottagaren. Mer info under länken "kort/keramikogram" i vänstermenyn.


 

Ångerrätt och returer

Jag är mån om att mina kunder ska bli helt nöjda. Om mottagaren ångrar köp eller på något vis inte är nöjd med varorna  får de naturligvis returneras. Detta ska göras inom 14 dagar från mottagandet. Kunden står då för returfrakten samt ansvarar för att packningen är tillräcklig. Köp återbetalas när varan kommit åter i oskadat skick.Betalningsalternativ

I kassan kan man välja mellan tre alternativ:

Säker Kortbetalning

Betalning genom PayPal

Klarna faktura, kortbetalning eller avbetalning

Inga extra avgifter tas ut för något av alternativen!Presentkort

Min webbshop kan tyvärr inte hantera presentkort automatiskt. Vid köp, vänligen kontakta mig via mail eller kontaktformulär med uppgifter om presentkortets nummer och om vilka varor som önskas. Glöm inte att räkna in fraktkostnaden (den kan kollas genom att lägga varor i kundkorgen och sedan gå till kassan. Köp kan sedan avbrytas). Ev resterande kostnader faktureras med paketet. Presentkort kan ej bytas in mot kontanter.Kontakt

Kajsa Leijström
Kajsas konst & keramik,
Karakåsvägen 29
277 35 Kivik

0414-70100

info [at] kajsaskeramik.se (byt at mot tecken)
Eller använd kontaktformuläret -länk i menyn ovan